Creare Magazin Online

Intr-o piata online in care comenzile provenite de pe telefon si tableta sunt in crestere este important ca magazinul tau online sa fie responsive , pentru a putea prezenta produsele in cea mai buna maniera! A avea un magazin online care vinde nu tine de noroc ! Crearea unui magazin online dupa o analiza si un reserch a pietei si a statisticilor din nisa respectiva, duc la alegerea celor mai bune solutii pentru tine si afacerea ta . Oferim o gama larga de metode inovative pentru a customiza si adauga valoarea experientei cumparatorului pentru a te asigura ca acesta revine

creare magazin online

Creare Magazin Online , Optimizare , Marketing , Administrare Magazin Online

Pentru ca magazinul tau online sa iasa in evidenta realizam strategii concepute individual. Magazinele realizate de noi maximizeaza satisfactia clientului si minimizeaza costurile vanzarii online ! Daca doresti pachetul creare magazin online , si prin realizarea unui magazin online intelegi pe langa functionalitatea acestuia si apropierea de client atunci cere oferta noastra e-commerce .

 • Sistem responsive de administrare a magazinului online
 • Statistici si analiza a comportamentala a clientului pe site
 • Diferite metode de plata
 • Module avansate de livrare produse
 • Sistem avansat de management si stock
 • Control total al optimizarii pe pagina
 • Posibilitatea de adaugare reduceri , preturi speciale , voucher
 • Functie avansata de cautare
 • Sistem de rating si review
 • Generare automata de facturi in format PDF
 • Sistem de bannere , imagini si video
 • Functie de import export
Sunt doar cateva din facilitatile magazinelor online realizate de agentia noastra . Scapa de programul de lucru de angajati obositi si nepoliticosi ! Prin intermediul unei platforme e-commerce poti comercializa produsele 24h/zi

Creare Magazin Online

Realizam si customizam intreaga experienta digitala a utilizatorului , concentrata pe fiecare element , de la pagina produselor pana la pagina de check-out . Fiecare aspect al magazinul online realizat trebuie sa invite clientul spre finalizarea unei noi comenzi ! Prin creare magazin online intelegem realizarea unei legaturi empatice intre magazinul tau online si potentialul client. O legatura puternica intre brandul tau si clienti transforma loialitatea acestora in ambasadori ai afacerii tare . Cu ajutorul nostru vei fi capabil sa scoti in evidenta exact ceea ce afacerea si brandul tau promoveaza !

Proces realizare magazin online

Primul pas in procesul de dezvoltare a unui magazin online este analiza

In aceasta etapa analizam cu mare atentie clientii afacerii dvs , dar in primul rand concurentii. Sesiunea de brainstorming garanteaza alegerea celor mai bune decizii care vor sta la baza realizarii , dezvoltarii si implementarii magazinului online.

Procesul de creare magazin online in cadrul agentiei noastre este unul interactiv , in care ideile tale pot lua viata ! Dupa finalizarea analizei si a sesiunii de brainstorming , incepem efectiv dezvoltarea magazinului tau online , astfel ca acesta nu doar sa arate bine , ci sa impresioneze ! Vei fi tinut mereu la curent cu progresul magazinului tau online . Pe tot parcursul dezvoltarii implementam noile tale idei si sugestii .

Procesul de testare este si el foarte important

Aici descoperim eventualele greseli si bug-uri care pot aparea atunci cand clientul interactioneaza cu magazinul tau din diferite browsere si sisteme de operare !

Dupa ce magazinul tau online este live si testat , realizam pentru clientii nostri strategia de business si marketing in mediul online ! Acest lucru de multe ori garanteaza succesul magazinului .

Pret realizare magazin online

Pretul pentru crearea unui magazin online depinde de facilitatiile pe care doriti ca acesta sa le aiba , de platforma pe care sa ruleze , etc.

Pentru a putea sa oferim un pret cat mai exact pentru crearea unui magazin online este nevoie sa ne oferiti cat mai multe detalii despre proiectul dvs.

Dar pretul pentru crearea unui magazin online nu ar trebuie sa fie cel mai important astept al unei colaborari. Daca planul de business este unul profitabil , sau daca intradevar ceea ce doriti sa vindeti in mediul online satisface o nevoie a pietei la un pret rezonabil, putem colabora , iar tu efectuezi plata atunci cand magazinul incepe sa vanda.

Pretul pentru realizarea unui magazin online pe platforma Prestashop incepe de la 2000 RON

Pretul pentru realizarea unui magazin online pe platforma Magento incepe de la 5000 RON

Pentru alte preturi , detalii completeaza formularul de comanda !

E-commerce - O afecere de viitor !

Realizarea unui magazin online poate fii pasul de care afacerea ta are nevoie! Fie ca detii deja un magazin offline si doresti sa te extinzi , sau acum faci primii pasi in antreprenoriat , expertii nostri e-commerce te vor asista in alegerea celor mai bune solutii .

Platformele E-commerce au in Romania o crestere de 20-40% in fiecare an . Asigura succesul afacerii tale prin creare magazin online .

Toate Drepturile Rezervate - Websignal.ro - Acest website este operat de societatea comerciala CAT WEB SOLUTION SRL-D , CUI: 34646856 , J26/594/2015 . Copierea totala sau partiala a scripturilor , a imaginilor , a textului sau a altor elemente aflate sub legea dreptului de autor va fi pedepsita conform legii.