Creare Website

creare webiste

Procesul de creare website este special conceput pentru a te ajuta sa folosesti puterea internetului cu scopul de a imbunatati imaginea ta online si offline ! Probabil am realizat un website sau o aplicatie similara cu ceea ce ai tu nevoie ,astfel putem impartasi idei despre cum poti maximiza avantajele si minimiza costurile proiectului !

Crearea unui WEBSITE are potentialul sa devina cea mai buna forma de marketing.

6 MOTIVE PENTRU CARE CLIENTII COLABOREAZA CU NOI :

  • Audit Digital Daca ai deja un website , noi vrem sa intelegem ce functioneaza si ce nu functioneaza. Implementam un software pe website-ul tau pentru a putea urmari si analiza fluxul de date pe care acesta il genereaza pentru a realiza strategia pentru dezvoltarea noului tau website.
  • Analiza Business Analizam procesul de conversie si identificam nisa afacerii tale ! Este nevoie sa intelegem afacerea ta , clientul tau , pentru a putea da cel mai bun contur procesului de realizare website
  • Strategie & Design Interfata Faza strategiei digitale ne dicteaza mesajul si continutul website-ului tau care este convertit in design-ul interfetei. Website-urile pe care le realizam sunt creative si dau tonul imaginii tale in mediul online.
  • Codare Front End Folosim cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca pagina ta web este rapida , fara erori , si functioneaza la fel pe fiecare browser web .
  • Garantia Calitatii Inainte de a livra produsul final , testam liniile de cod print-un proces interactiv de calitate . Testarea dupa procesul de creare website asigura calitatea acestuia inainte de lansare !
  • Optimizare & Marketing Un website este o platforma organica. El poate fi testat si imbunatatit mereu. Avem metode pentru a mentine acesta mereu un punct de reper in nisa afacerii tale. Dupa ce website-ul tau a fost lansat , echipa noastra de marketing va realiza strategia pe termen lung .

De ce majoritatea website-urilor esueaza ?

Pentru a realiza un website de succes , intai ai nevoie sa intelegi cateva lucruri fundamentale despre publicul tinta si strategia de marketing. Care este clientul tau ideal ? Care este valoarea potentiala a fiecarui vizitator , atat pe terment scurt cat si pe terment lung.

Raspunsul acestor intrebari afecteaza in mod direct procesul de creare website , de la analiza, design , structura , pana la continutul pe care un website trebuie sa-l afiseze.

Creare Website

Creare website nu inseamna doar realizarea unui website frumos , inseamna o interactiune intre client si pagina pe care o acceseaza . Acest lucru se intampla doar atunci cand inainte de realizarea unui website are loc o analiza a nisei si a potentialului client !

Proces Creare Website

1 Informatii si Analiza
Etapa in care adunam informatii despre afacerea ta , despre clientii tai , pentru ca aceste informatii stau la baza procesului de creare website
2 Strategie
Dupa adunarea informatiilor stabilim care va fi strategia web. In aceasta etapa este nevoie ca parerea si sugestile tale sa fie cat mai concise !
3 Realizare Website
Acest pas este dedicat dezvoltarii fiecarei aplicatii , fiecarei linii de cod de care website-ul tau are nevoie !
4 Testare si Livrare
Acest pas implica testarea si optimizarea codului sursa tinand cont de 3 factori : Functionalitate , Viteza , Experienta Utilizatorului

Suntem Firma Web Design care aplica cele mai bune practici alaturi de web design-eri, developeri si programatori. Mereu respectam termenele limita si suntem in stransa legatura cu clientul in fiecare etapa e dezvoltarii paginii web , pentru ca produsul final sa nu fie doar unul pe masura asteptarilor , sa fie unul care impresioneaza !

Vei primi website-ul tau atat online in format ZIP cat si pe suport fizic CD/Stick.

Nu avem pachete de pret pentru creare website ! Acest serviciu poate incepe de la 300 RON pentru un website simplu , responsive , cu o pagina si un formular de contact , o galerie foto/video , o pagina pentru descierea serviciilor, si poate ajunge pana la 1000/2000 Euro in functie de nevoile clientului. Poti cere o cotatie de pret , sau ne poti spune bugetul tau , iar noi gasim solutia care satisface fiecare buget !

Opteaza pentru "creare website" iar proiectul tau online este pe maini bune ,chiar foarte bune !

Toate Drepturile Rezervate - Websignal.ro - Acest website este operat de societatea comerciala CAT WEB SOLUTION SRL-D , CUI: 34646856 , J26/594/2015 . Copierea totala sau partiala a scripturilor , a imaginilor , a textului sau a altor elemente aflate sub legea dreptului de autor va fi pedepsita conform legii.