Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share

Dezvoltare web


Dezvoltare web la cele mai inalte standarde folosind ultimele tehnolocii web.

Dezvoltare website

Nu dezvoltam doar website-uri , ci construim experiente strategice care cresc credibilitatea , comunica mesaje cheie si transforma perspective in profituri.

Vezi tot

Dezvoltare magazin online

Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a reusi : tehnologii de varf, dezvoltatori certificati in comert electronic si strategii de marketing digital.

Vezi tot

Dezvoltare aplicatii web

Dezvoltam aplicatii web puternice si scalabile care sunt customizate folosind o gandire strategica ajutata de ultimele tehnologii

Vezi tot

Dezvoltare Web

Serviciile noastre de dezvoltare web sunt creative, functionale , responsive  si foarte interesante. Focusati pe claritate si simplitate, pe care o pastram in fruntea principalelor tehnologii si tendinte care conduc mediul digital.
Ca rezultat, solutiile noastre web se integreaza in peisajul tot mai mare al instrumentelor de retele sociale si imbratiseaza interactiunea.

Folosim intotdeauna cea mai potrivita tehnologie pentru fiecare proiect la care lucram. Cu toate acestea, deoarece am lucrat extensiv cu ele in ultimii ani, suntem renumiti pentru expertiza noastra in platformele WordPress, Joomla , Prestashop si Magento.

Lucram cu cerintele de baza ale clientilor si oferim experienta noastra pentru a satisface cel mai bine nevoile clientilor tai.

Servicii dezvoltare web

Un site web pentru toate dispozitivele. Internetul devine din ce în ce mai mobil, iar noile dispozitive de navigare apar cu o rata fara precedent. Cu toate acestea, este costisitor sa furnizati si sa mentineti mai multe site-uri pentru diferite dispozitive. Dar nu trebuie sa fie asa. Am dezvoltat numeroase site-uri web care utilizează o metodologie de proiectare rapida si responsive pentru a crea un site web pentru toate dispozitivele. Dezvoltare web responsive inseamna un site care se poate adapta la orice dispozitiv - fie ca este vorba despre un computer desktop, un smartphone, tableta sau chiar netbook-uri.

Dezvoltarea web este o parte esentiala a oricarei agentii digitale. In loc ca dezvoltatorii nostri sa programeze dupa ce toate deciziile cheie au fost deja luate, ne asiguram ca expertiza lor face parte din conversatiile cheie de la început. Aceasta etepa integrata permite luarea rapida a deciziilor privind directia si fezabilitatea in fazele de planificare si proiectare web.

dezvoltare web
servicii dezvoltare web

Tehnologie si proces

Nici un site de succes nu este o intamplare. De la tehnologie, la proces, la asamblarea echipei potrivite, fiecare aspect al efortului necesita planificare, comunicare si experienta. Deci, ce ar trebui sa cautati intr-un partener ? Evident, talentul si experienta de dezvoltare web sunt foarte importante. Cu toate acestea, un partener adevarat trebuie, de asemenea, sa identifice rapid cerintele afacerii, sa comunice in mod clar si transparent si sa aiba un proces incercat si testat, care sa fie robust de la planificarea la QA.

Flexibilitate tehnica si ingeniozitate dezvoltarii web pentru a oferi solutii de calitate. Din prima zi, echipa care construieste site-ul tau este implicata in planificarea site-ului. Asta inseamna nu doar nu site care îndeplineste un set de specificatii, ci o adevarata solutie de afaceri.