Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share

Dezvoltare Website


Oricine poate crea un site web. Noi construim experiente strategice care cresc credibilitatea, comunica mesaje cheie și transforma perspective în profituri.

Creare website

Dezvoltam afaceri nu doar siteuri

Crearea unui site care "arată bine" nu este suficient in mediul online
competitiv de astazi Nu numai ca ne concentram asupra designului, ci și asupra rentabilitatii investitiei. Dezvoltarea unui website poate aduce valoare unei afaceri sau unei organizatii prin cresterea vizibilitatii si a interactiunilor cu brandul.

Dezvoltare website cu design responsive

Stabilirea unei prezente online va permite sa interactionati cu clientii dvs. din intreaga lume, insa pentru ca acest lucru sa se faca profitabil , este necesar ca siteul sa reflecte brandul intr-un design responsive. Vom lua elementele dvs. de brand si le vom integra intr-un aspect care corespunde viziunii dvs. Rezultatul final va fi un site atractiv, complet responsive, care reprezinta cine sunteti in calitate de companie, totul intr-un un sistem puternic de gestionare a continutului.

UX focusat pe client

Designul nu se opreste niciodata, iar orice brand care investeste intr-un nou site
vrea sa Dar filosofia din spatele design-ului site-ului ar trebui sa treaca testului
timpului. La Websignal, avem o filozofie clara: site-urile web ar trebui sa combine designul centrat pe om si povestea brandului, concentrandu-se in mod clar pe sprijinirea obiectivelor de afaceri prin cresterea conversiilor.
Credem ca descoperirea si satisfacerea nevoilor utilizatorilor din punct de vedere UX este singurul lucru foarte valoros pe care o companie de web design poate sa il faca pentru dvs. ca partener.

Procesul nostru de dezvoltare website

5 etape de la idee la un website exceptional !

01.

Etapa

Brainstorming

Organizam 2-3 sesiuni de brainstorming cu dvs. pentru a incepe proiectul. Aceasta este denumita etapa de colectare și analiza a cerintelor. Aceste sesiuni ne ajuta sa intelegem viziunea si diferentiatorul dvs , caracteristici pe care le convertim in rezultate. Mai mult , ne ajuta sa intelegem piata si competitorii.

02.

Etapa

Design

Pentru clienti, aceasta este etapa cea mai interesanta. Incepeti sa vedeti viziunea devenind realitate. Prin urmare, oferim revizuirea  ratuita a desenelor si modelelor, astfel încat sa va simtiti complet satisfacuti de rezultat. Indiferent daca noul dvs. site este vast sau are  doar cateva pagini, ne straduim sa atingem obiectivul fundamental al navigarii: mai puține clicuri pentru utilizatori, prin o mai buna prezentare. Site-urile noastre includ functii care permit utilizatorilor sa adapteze site-ul la nevoile lor specifice.

03.

Etapa

Dezvoltare

Daca designul este frumusetea, dezvoltarea este creierul din spatele frumusetii. Echipa noastra de dezvoltare incepe sa lucreze in backend  pentru a personaliza caracteristicile conform cerintelor tale. La finalizarea acestei etape veti primi un link catre un site web complet functional si responsive. Aceasta etapa include, dar nu se limiteaza la, integrare API , gateway-uri de plata , formulare de contact si comanda , etc.

04.

Etapa

Testare

Dezvoltarea siteurilor personalizate implica integrarea de aplicatii software, pluginuri si scrierea a mii de linii de cod. Uneori s-ar putea sa apara si bug-uri. Prin urmare, testarea site-ului inainte de lansare este cea mai critica, dar adesea cea mai subevaluata parte a dezvoltarii. Facem mai multe runde de testare. Acest lucru ajuta la gasirea și rezolvarea erorilor aparute in site. Clientul este, de asemenea, încurajat sa revizuiasca și sa testeze siteul pentru a fi sigur de funcționarea sa înainte de lansarea oficiala.

05.

Etapa

Lansare

In sfarsit, ziua de bucurie este aici. Lansam live siteul tau , proces ce implica mutarea a tone de cod din serverul de test in serverul live. Fiecare server se poate comporta diferit, de aceea deseori facem o runda de testare pe serverul live înainte de a face disponibil site-ul pentru clientii dvs. finali. Cand este necesar, va vom oferi servicii de mentenanta si suport tehnic, astfel încat sa va puteti concentra pe business si nu va faceți griji cu privire la functionarea zilnica a site-ului dvs.