Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share

eCommerce


Solutii ecommerce

eCommerce

Solutii eCommerce performante

Oferim solutii e-commerce de succes pentru diverse industrii, inclusiv B2B și B2C.
Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a reusi : tehnologii de varf, dezvoltatori
certificati in comert electronic si strategii de marketing digital.
Suntem o agentie digitala axata pe construirea unor magazine online extrem de interactive care sa împinga limitele designului si dezvoltarii.

Magazine online scalabile

Indiferent de nisa, lucram pentru a crea magazine de exceptie. Dezvoltatorii nostri certificati se concentreaza pe cresterea ratelor de conversie si a valorii medii a comenzilor pentru clientii nostri. Intotdeauna proiectam si dezvoltam magazine online avand in gand "scalabilitatea"
Acest lucru ne permite sa dezvoltam magazine online incredibile.

Implementam solutii personalizate

Cand magazinul tau creste si nevoile afacerii tale se schimba, putem sa adaptam ofertele de servicii pentru furniza o experienta digitala personalizata si completa. Nu exista contracte pe termen lung si întotdeauna personalizam serviciile noastre la nevoile individuale, calendarul și bugetele fiecarui client. Anticipam nevoile clientilor tai si iti oferim suportul si solutiile necesare pentru a-ti face clientii fericiti.

Creste rata de conversie

In aceste vremuri oricine poate vinde ceva online,relativ usor . Fiind de succes? Aceasta este o poveste complet diferita. Pentru a va distinge și pentru a construi o exeperienta ecommerce care duce la cresterea ratei de conversie aveti nevoie de un magazin online care evidentiaza increderea in brand si care intelege modul in care se comporta utilizatorul in site.

Nu exista formule magice, exista doar cele mai bune practici in eCommerce

Pe masura ce concurenta online creste, presiunile asupra marjelor cresc, iar designul eficient al magazinului devine critic. Succesul necesita un echilibru delicat al întelegerii afacerii, a strategiei de brand, a experientei utilizatorului, a continutului, a designului intuitiv si a dorintei de a testa în mod constant. Nu doar bifam casutele cu cerinte pentru a furniza un magazin online – noi va ajutam sa creati experiente care sa va duca afacerea la urmatorul nivel.

Administrare usoara

Panoul de administrare al magazinului este extrem de facil si de intuitiv.

Procesator plata

Implementare procesator de plata cu cardul si sistem anti-frauda.

Google Maps

Implementare Google Maps prin intermediul API key

Securitate sporita

Modul de securitate si filtru anti-spam integrat.

Design responsive

Rezolutia magazinului se adapteaza fiecarui device de pe care este accesat.

Backup automat

Sistem de backup automat pentru intreg magazinul.

Conversie valutara

Sistem de conversie valutara cand vinzi in mai multe monede.

Sistem Voucher

Implementat in procesul de finalizare comanda.

Functie de cautare

Implementare functii complexe pentru cautari avansate in magazin .

Onepage Checkout

Finalizare comanda intr-o singura pagina pentru cresterea vanzarilor.

Management comenzi

Sistem avansat de manangement al comenzilor.

Implementare API

pentru facturare , curieri , procesatori de plata , etc.

01.

Cercetare & Planificare

La fel ca si colectarea de informatii, etapa de cercetare si planificare este o parte esentiala a lansarii unui magazin online. Ca designer, este usor sa doresti sa sari chiar in etapa de design si dezvoltare, deorece aceasta este cea mai creativa (si placuta) parte dintr-un proiect. Dar, în cele din urma, cercetarea si planificarea ne vor ajuta sa clarificam obiectivele pentru magazin.

02.

Design & Dezvoltare

Exploram brandul , fonturile, culorile si realizam analiza UX. Pentru a stabili directia creativa, sunt prezentate mai multe planuri. Odată ce o directia este aprobata, proiectam toate sabloanele de pagini ale magazinului. Dezvoltam magazinului prin transformarea modelelor in HTML și CSS, pe care le conectam la sistemul de management al continutului si efectuam testarea functionalitatii.

03.

Testare & Lansare

Inainte de a lansa magazinul , acesta trebuie testat pe cele mai folosite browsere dar si pe diferite rezolutii ale monitorului , smartphone si tableta . Se testeaza mai multi parametrii si indicatori : design , functionalitate , infrastructura ,etc. Dupa testare urmeaza lansarea magazinului online si punerea acestuia in modul de productie-vanzare.

04.

Suport & Mentenanta

Dispunem de toolurile si know-how-ul necesar pentru cresterea magazinului tau. Oferim suport pentru implementarea solutiilor necesare pentru scaleup. Sutem alaturi de afacerea ta pentru ca eventualele interventii ale noastre sa se faca rapid si optim , fara sa fie afectat procesul de vanzare .