Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share

Email Marketing

FULL SERVICE EMAIL MARKETING AGENCY

Marketingul prin e-mail este o strategie de marketing dovedita în ceea ce priveste conținutul, pentru cresterea gradului de constientizare a marcii, cresterea traficului pe site, generarea de potentiali clienti și promovarea produselor si serviciilor.

Strategie Email Marketing

Audit Email Marketing

Automatizare & Implementare API

Design emailuri

Configurare campanii

Servicii de newsletter

Buletinul de stiri se numara printre cele mai populare forme de marketing prin e-mail. Acesta va ofera oportunitatea de a interactiona clientul sau potential client , oferind in acelasi timp un continut valoros, creat pentru a creste autoritatea brandului si pentru a incuraja actiunile comerciale.

Capacitatile de automatizare a marketingului prin e-mail de la Websignal faciliteaza trimiterea unui numar mare de emailuri, în mod egulat.
Strategistul de marketing al continutului va va ajuta sa determinati cine ar trebui sa primeasca buletinul dvs. informativ, la ce ora si in ce format.

Consideram ca este esential sa se gasească un echilibru intre educatie si divertisment atunci cand se creeaza o strategie de newsletter prin e-mail. Dupa segmentarea listei de destinatari in anumite grupuri, puteti determina cu usurinta amestecul adecvat intre  informatii, continut interesant si promovare.