Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share

Manifesto


Chiar si un trib de experti creativi are nevoie de un teren solid folosit ca background. De aceea respectam principiile noastre.

#1

Nu pierdem niciodata curiozitatea

Curiozitatea neobosita este biletul nostru pentru experiente noi si uimitoare. In ziua in care ne oprim sa ne întrebam „ce naiba e asta?”  este ziua in care Websignal va înceta sa lucreze. Curiozitatea este usa tuturor lucrurilor minunate. Ramai curios – neincetat.

#2

Intelegem contextul

Fara context, nimic nu este nimic. Cream o experienta semnificativa pentru utilizatori si, prin urmare, trebuie sa stabilim cadre de referinta. Ce vrei sa spui? Care sunt barierele pe care vrei sa le depasesti ? Dorim sa fim conectati. Cu tine. Urmarim contextul , pentru ca trebuie sa stim despre ce este vorba. S-ar putea sa nu iti dai seama de el.  Fii fara griji, ne vom da seama (întrun final).

#3

Distribuirea informatiilor in structura si forma

Informatia structurata este un must. In lipsa structurii, informatiile risca sa se deformeze. Ai ceva de comunicat utilizatorilor tai, vom gasi cea mai buna formă pentru a transmite mesajul. Ii facem pe clientii tai sa se bucure de povestea pe care doresti sa o spui. De aici experienta utilizatorului este pusa in miscare.

#4

Inovatie si excelenta

Avem o experienta îndelungata in construirea de solutii personalizate pentru clienții nostri. Suntem extrem de pasionati de ceea ce facem si mandri de nivelul de excelenta pe care l-am obtinut. Ne perfectionam continuu procesele si suntem la curent cu cele mai recente evolutii și tehnologii pentru a ne asigura ca suntem întotdeauna capabili sa livram  calitate in servicii.

#5

Libertate creativa

Dezvoltarea este specialitatea noastra, dar creativitatea se afla in centrul a aproape tot ceea ce facem aici la Websignal. Avem la dispozitie multe posibilitati de design si am avut placerea sa dezvoltam proiecte extrem de distractive si artistice.  Ne place avem libertatea de a ne  „flexa muschii creativi” si de a împinge granitele.