Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share
SEO

SEO

Peisajul rezultatelor organice este mai competitiv ca oricand. Aveti nevoie de o agentie cu know-how-ul testat pentru a pozitiona siteul tau acolo unde ii este locul: in primele rezultate afisate de google

PPC

PPC

PPC este esential pentru generarea traficului imediat din cuvinte cheie si, atunci cand campania este facuta corect, permite sa controlati mesajul in pagina de rezultate.

Email marketing

Email marketing

Marketingul prin e-mail este o strategie de marketing folosita pentru cresterea gradului de constientizare a marcii, cresterea traficului pe site, generarea de potentiali clienti și promovarea produselor si a serviciilor.

Generam rapoarte de performanta si de analiza a indicatorilor !

97% din experiențele online încep cu un motor de cautare, dar 41% din clicuri merg catre primele trei anunturi platite pe pagina cu rezultatele cautarii. PPC este o modalitate excelenta de a atrage mai mulți vizitatori  pe site-ul dvs. și de a obtine mai multe potentiali clienti si vanzari – rapid! Cea mai bună parte?  Nu exista perioada de asteptare.

Oportunitatea de a interactiona cu clientul oferind in acelasi timp un continut valoros, creat pentru a creste autoritatea brandului si pentru a incuraja actiunile comerciale.

Crestem numarul de vizite folosind metode smart , iti promovam afacerea targetat  si toate tacticile  folosite sunt „customer-centric”

SEO este una dintre cele mai bune oportunitati de a ajunge la clienti in momentul in care ei sunt decisi sa interactioneze.

Doriti sa obtineti mai mult trafic, venituri si vanzari profitabile? Începeti unde 93% din experientele online încep – motoarele de cautare. Dezvolta autoritatea pe termen lung și obtine un trafic de calitate care conduce la vanzari