Vrei ca TU sa fii #1 in rezultatele motoarelor de cautare ?

SEO - Search Engine Optimization

SEO este prescurtarea de la "search engine optimization", si reprezinta procesul si modificarile aduse unui website , pentru ca acesta sa fie pozitionat mai bine in rezultatele motoarelor de cautare dupa anumite cuvinte cheie.

Aceste modificari sunt:

Optimizare On Page – modificari aduse paginii web (cum ar fii , continutul, H1,H2, meta descriere, alt tags, validare cod sursa , densitate cuvinte cheie , optimizare imagini si viteza website etc.)

Optimizare Off page – procesul care are loc pe alte site-uri (creare link-uri, promovare online, creare si management conturi social-media ,etc) - acele activitati care aduc crestere in pozitionarea google.

Scopul principal al Optimizarii SEO

Rolul principal al SEO este atragerea de vizitatori targetati din motoarele de cautare. Doar design-nul unui website nu aduce trafic , este necesar ca atunci cand un utilizator tasteaza anumite cuvinte cheie in motoarele de cautare sa gaseasca site-ul tau in primele rezultate afisate.

Stiai ca...
- 70% din utilizatorii acceseaza doar primele 5 site-uri afisate in motoarele de cautare ,
- 90% din utilizatori nu merg pe pagina 2 a rezultatelor afisate in Google/Yahoo.

Internetul devine cel mai important canal media din lume. In one day it is impossible that so many people could visit your company and see what are you offering, as they can visit it on the internet. Este necesar sa folosesti tehnici seo pentru a avea o pozitie buna si stabila in motoarele de cautare.

Site-urile care au facut optimizare seo de calitate 80 % din traficul total vine din motoarele de cautare.

Daca site-ul tau nu apare in rezultatele motoarelor de cautare dupa cuvintele cheie care reprezinta afacerea ta , vei pierde trafic important.


Analiza SEO

Oferim analiza seo gratuit pentru website-ul tau

Daca ai deja un website ,si cuvintele cheie stabilite , iti vom face o analiza detaliata , asupra pozitiei , cuvintelor cheie , seo on page si offpage si iti vom oferi sugesti pentru imbunatatire GRATUIT

Analiza SEO incepe cu a determina valoarea cuvintelor cheie. Alegerea corecta a cuvintelor cheie este cel mai important pas , deci este necesar sa dedicam o atentie sporita acestui proces. Gandind din privinta clientului , ce vei scrie pe google pentru a gasi continutul si produsele pe care tu le oferi ?

Folosim tool-uri pentru a verifica care sunt cele mai folosite cuvinte cheie in anumite intervale de timp ..

Analiza SEO a competitiei

Competitorii tai sunt site-urile care se pozitioneaza pe prima pagina dupa aceleasi cuvinte cheie pe care tu le folosesti. Daca doresti sa ii intreci , trebuie sa analizezi atent politica lor seo , si sa implementezi chestile care lor le-a functionat in viitoarea ta campanie seo. SEO este un proces care trebuie facut periodic , pentru ca si algoritmul motoarelor de cautare se schimba periodic.


Agentie SEO

Expertii nostrii SEO sunt la curent cu peste 200 factori care afecteaza in mod direct pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare . Avand cunostiintele necesare vom ajuta site-ul tau sa urce in rankingul motoarelor de cautare ( google , yahoo , bing )

Stiai ca...
Google pozitioneaza un site responsive mai bine ?

Este website-ul tau responsive ? Nu permite ca potentiali clienti sa plece din cauza ca site-ul tau nu este la curent cu ultimele tendinte. Comanda un website si castiga-ti locul meritat in Google. Procesul nostru de optimizare seo tine cont de toti factorii care influenteaza in mod direct pozitionarea ta.

-->

Toate Drepturile Rezervate - Websignal.ro - Acest website este operat de societatea comerciala CAT WEB SOLUTION SRL-D , CUI: 34646856 , J26/594/2015 . Copierea totala sau partiala a scripturilor , a imaginilor , a textului sau a altor elemente aflate sub legea dreptului de autor va fi pedepsita conform legii.