Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share

PPC

Campanii PPC performante targetate

                                            Vom cerceta, vom stabili prioritatile si vom dezvolta un landing page focusat pe publicul tinta                                       pentru cresterea nivelului de incredere. Acest lucru va ajuta sa cresteti volumul si rata de conversie , dar si costul pe conversie.

Ce facem diferit ?

Dedicat tie

Dedicat tie

Iti vom aloca un manger de proiect si un designer , pentru cresterea performantei .

Echipa creativa

Echipa creativa

Creativitatea si originalitatea stau la baza diferentiatorului campaniilor tale.

Focusati pe rezultate

Focusati pe rezultate

Urmarim toti indicatorii de performanta si ajustam din mers atunci cand este necesar.

Mesaje targetate care genereaza rezultate reale

PPC este esential pentru generarea traficului imediat din cuvinte cheie importante si, atunci cand campania este facuta corect, va permite sa controlati mesajul in pagina de rezultate.

Campaniile noastre personalizeaza mesajul si experienta utilizatorului in functie de locatie si  in functie de dispozitiv ( desktop , tableta , martphone ) .

Tehnologia inovatoare , integrarea datelor si analizele avansate despre campania PPC permit creionarea unei strategii dincolo de primul click .

Unul dintre principalele beneficii ale publicitatii PPC este ca nu trebuie sa asteptati pana apar rezultatele. Spre deosebire de campaniile de SEO,  care pot dura saptamani/luni inainte de a vedea rezultatele, publicitatea PPC poate incepe sa genereze trafic relevant si vanzari in momentul lansarii acestora.
Acest lucru inseamnă ca, daca doriti să cresteti rapid traficul si veniturile pentru afacerea dvs., PPC este o optiune excelenta.

Optimizam campaniile PPC pentru leaduri de calitate si cresterea relatiilor pentru o rentabilitate sporita.

Generarea de vanzari este doar primul pas catre o afacere de succes.

Una dintre formele cele mai populare de PPC este publicitatea pentru motoarele de cautare . Acest lucru va permite sa alegeți ce cuvinte cheie sau fraze doriti sa promovati. De exemplu, daca sunteti un instalator, puteti seta anunțurile dvs. PPC sa fie afisate atunci cand utilizatorii cauta „instalatori din [zona dvs.]”.

De asemenea, puteti rula anunțuri PPC pe platforme sociale populare, cum ar fi Facebook, Twitter, Linkedin etc.