Companies make things. Brands make meaning

rebranding

Cei mai mulți dintre noi au o relație destul de nevăzută, în afara minții cu chestiile pe care le consumăm. Dar apoi există acele mărci care lasă o impresie de durată, care inspiră entuziasmul și loialitatea, care se îmbină în țesătura vieții noastre. Aceste branduri reușesc deoarece oferă ceva - un scop, o personalitate, o experiență - care se conectează cu clienții într-un mod mai semnificativ.

Proces Rebranding

Ajutăm organizațiile de tot felul să dezvolte strategii pentru brandul lor, identități vizuale și verbale de proiectare și experiențe de design care le dau viață vieții clienților și angajaților. Rezultatele? O forță de muncă mai angajată, o bază de clienți mai avidă, o afacere mai reușită "Identitatea dvs. de brand" este combinația atributelor verbale, vizuale și emoționale care definesc compania dvs. și o diferențiază de concurență. Modul în care branding-ul face ca oamenii să se simtă și să reacționeze sunt factorii cheie ai percepției mărcii. Sigla dvs. nu este marca dvs.

Toate Drepturile Rezervate - Websignal.ro - Acest website este operat de societatea comerciala CAT WEB SOLUTION SRL-D , CUI: 34646856 , J26/594/2015 . Copierea totala sau partiala a scripturilor , a imaginilor , a textului sau a altor elemente aflate sub legea dreptului de autor va fi pedepsita conform legii.