Scroll to top
© 2019 Websignal.ro | All rights reserved.
Share

UX & Design

Experienta utilizatorului ( UX ) si designul web elimina presupusul din ecuatie . Ne folosim de research si analiza pentru a oferi clientilor tai ceea ce doresc de fapt.

Folosim o varietate de metode, de la simple schite la prototipuri de inalta fidelitate, pentru a explora, comunica si testa optiunile de design atat cu tine cat și cu utilizatorii finali pentru a gasi cea mai buna solutie.

 

 

Experienta utilizatorilor leaga obiectivele care exista intre business, marketing, vanzari si tehnologie.

Diverge before you converge' is the mantra of a healthy design process.

Dar, mai mult decât orice, UX este o mentalitate care prioritizeaza nevoile utilizatorilor si le transforma pentru atingerea obiectivelor de afaceri. Fie ca vreti sa cresteti strategic, sa capturati și să angajați clienți, fie să vedeti dincolo de propriul domeniu de expertiza, abordarea noastra este de a aplica ceea ce știm la ceea ce construiți, astfel încât clienții să fie ușor de fericiți.

Prosperam la intersectia dintre oameni, proces si date. Abordarea noastra imbratiseaza si respecta complexitatea industriilor si provocarile pe care le ridica prin efortul continuu de a ramane „simplu” – numitorul comun in toate experientele utile si placute ale utilizatorilor.

Suntem dedicati exclusiv practicii si implementarii designului centrat pe utilizator, care rezolva probleme reale pentru oamenii reali.

 

 

Ineficientele din interior afecteaza modul in care utilizatorii interacționeaza cu produsele si serviciile din exterior.

Rezolvam blocajele si supraincarcarea informatiilor pentru a face interactiunile cu clientii placute de pe ambele parti.

Combinam o abordare bazata pe cunoastere, care cuprinde atat date cantitative, cat si metode de cercetare calitativa, cu cele mai înalte standarde din domeniu. Aceasta este o abordare extrem de flexibila, indiferent de domeniul dvs. de activitate, vom  putea implementa procesul nostru care ofera rezultate eficiente de fiecare data. Utilizatorii fericiti stau pe site mai mult, cheltuie mai mult si raspandesc cuvantul.

What We Deliver

Our services work together cohesively to form lenses that we look through to help clients achieve their goals, and the goals of their customers.

Gandire strategica

Nevoile utilizatorilor si obiectivele de afaceri pot coexista pasnic atunci cand gandirea strategica este prezenta. Empatia si designul centrat pe om in rezolvarea punctelor actuale de blocare si anticiparea provocarilor viitoare.

Analiza UX & Design

Cercetarea si analiza in experienta utilizatorului este o practica necesara pentru a intelege modul in care utilizatorii site-ului gandesc si navigheaza , astfel incat sa putem satisface nevoile lor cu un design informat.

Ahitectura informatie

Arhitectura informatiilor inspira modul in care utilizatorii interactioneaza. O atentie deosebita pentru modul în care structuram si organizam informatiile are ca rezultat o experienta mai usor de construit si de utilizat.

Strategie continut

Strategia de continut sprijina UX, oferind înteles în practica. Lucram indeaproape cu clientii pentru a intelege modul în care utilizatorii consuma continut si comunica nevoile inainte de a cartografia stilul, tonul și vocea care completeaza experienta utilizatorului.

Interactiune UX

Fiecare experientă reprezinta o interactiune, dar nu fiecare interactiune este o experienta extraordinara. Echipa noastra acorda prioritate usurinței de utilizare si navigare, astfel incat instrumentele, produsele și aplicatiile de zi cu zi devin exceptionale prin scop.

Design si branding

Designul vizual este motorul de expresie care se afla in spatele ideilor, valorilor și credintelor care separa brandurile. Traducem si unim aceste elemente care devin un limbaj unic al marcii, inclusiv standardele de stil pentru a asigura coerenta in utilizare.